Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Το νέο ρεκόρ του “Survivor”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με νέο ρεκόρ τηλεθέασης το φαινόμενο “Survivor” ξαναχτύπησε!

Το εντυπωσιακό ποσοστό του 72% ξεπερνούσε για περισσότερο από μία ώρα στο νεανικό κοινό το συναρπαστικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ...


Νέο ρεκόρ σημειώθηκε στις ηλικίες 15-44 που κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,6%. Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.391.108 τηλεθεατές, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 σε λεπτό έφτασε το 78,1%.

Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: στους άνδρες 25-34 77,9%, στις γυναίκες 15-24 72,9% και στα παιδιά 71,3%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με 28,1% στο μέσο όρο στο νεανικό κοινό.



Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες. «Μαχητές» και «Διάσημοι» αγωνίστηκαν μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ η εξέλιξη του σκορ καθήλωσε τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και τίποτα δεν μαρτυρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή το τελικό αποτέλεσμα. Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Ευριδίκη Βαλαβάνη από τους «Διάσημους» και ο Μάριος Ιωαννίδης με την Ειρήνη Κολιδά από τους «Μαχητές» κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους τελευταίους να πετυχαίνουν την εύστοχη βολή στο καλάθι, κλάσμα δευτερολέπτου νωρίτερα από τους αντιπάλους τους. Η τέταρτη σερί νίκη των «Μαχητών» τους οδήγησε στην απόκτηση του επάθλου, που ήταν από ένα πιάτο σαλάτα, πατάτες τηγανιτές και ψωμί για τον καθέναν τους.



Το βράδυ οι δυο ομάδες χαλάρωσαν με το «Παιχνίδι ερωτήσεων». Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου από τους «Μαχητές» ήταν η νικήτρια που θα κερδίσει διπλή μερίδα φαγητού όταν η ομάδα της καταφέρει να πάρει την επόμενη νίκη σε αγώνα.



Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τους χαρίσει την επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους. Μπορεί και οι δυο ομάδες να θέλουν αυτό το είδος επάθλου περισσότερο από το φαγητό, οι «Μαχητές» όμως έχουν έναν ακόμη λόγο να το θέλουν περισσότερο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι «Διάσημοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Οι «Μαχητές» είναι αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί των επιτυχιών των αντιπάλων τους, που ήταν έξι σερί νίκες!



Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: