Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Χωρίς ταμπού

Αλαφούζος - Μαρινάκης
Αλαφούζος και Μαρινάκης

Κι ενώ έχει ανακοινωθεί επισήμως από τα Μέσα του εκδοτικού συγκροτήματος των «Παραπολιτικών» ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος θα ανήκει στο δυναμικό της νέας καθημερινής εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή…
την ίδια ώρα, δηλαδή εχθές ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε και στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ σχολιάζοντας την επικαιρότητα, αφού ως γνωστόν συνεργάζεται με το ραδιοτηλεοπτικό όμιλο από τις αρχές της σεζόν.

Αναμφίβολα λοιπόν, μόνο πρόοδος μπορεί να χαρακτηριστεί η ταυτόχρονη συνεργασία του δημοσιογράφου με δύο επιχειρήσεις ΜΜΕ που βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους… δεδομένου ότι αναγνωρίζεται επιτέλους η αυτοτέλεια των δημοσιογράφων, δεν «ενοχοποιεί» την εργασία τους, δεν τους θεωρεί υπηρέτες αφεντάδων… και γιατί όχι, ενδεχομένως βοηθήσει να αμβλυνθούν και οι όποιες διαφορές μεταξύ των δύο επιχειρηματιών.

Πάντως για την ιστορία να σημειωθεί ότι η αρχή δεν έγινε με τον Γιώργο Παπαχρήστο, αλλά με την Αθηναΐδα  Νέγκα που διατηρεί στήλη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και ταυτόχρονα συνεργάζεται με τον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Rodeo».

Βεβαίως στην ψυχαγωγία είναι πιο εύκολα τα πράγματα… αποδεικνύεται όμως ότι δεν υπάρχουν ταμπού ούτε στη βαριά πολιτική!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: