Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

«Κυριακάτικη» με Γκολεμά και μπροστάρη τον Κ. Χαρδαβέλλα


Tον Απρίλιο κτυπάμε την μεγάλη αγορά της Κυριακής. Προφανώς, κάτι κάνουμε καλά. Άρα δεν...
νομίζουμε ότι δικαιούται πλέον οιοσδήποτε να μας υποτιμά ή πολύ περισσότερο να μας θέλει απέναντι του. Στην "Κυριακάτικη Εφημερίδα" δεν θα είναι... νέος μόνον ο Κώστας Χαρδαβέλλας.   
Οι "ελεύθεροι δημοσιογράφοι ήλθαν" διότι όλοι "βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια".

***
Συμπληρώνεται το παζλ της "Κυριακάτικης Εφημερίδας".  
Στο δυναμικό της νέας εφημερίδας μας εντάσσεται η κορυφαία του τηλεοπτικού ρεπορτάζ Ντέπυ Γκολεμά. Τους κορυφαίους επιλέγουμε και στα άλλα ρεπορτάζ. Με μπροστάρη τον "αρχηγό" της παλιοσειράς των δημοσιογράφων, τον.. 
 Κώστα Χαρδαβέλλα. Εμείς δεν βγάζουμε εφημερίδα για να γλυτώσουμε την φυλακή ή για να έχουμε ένα ελεύθερο λογαριασμό στις τράπεζες.    
***

Finance & Markets Voice: Τρία χρόνια  Με το φύλλο της Πέμπτης συμπληρώσαμε 3 χρόνια στο περίπτερο. Εκατόν πενήντα τρία φύλλα. Κανείς δεν πίστεψε στο εγχείρημα όταν ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 2014. Εχθροί και φίλοι. Γιατί ήμαστε οικονομικά "μικροί" και χωρίς... μπαμπά, γιατί είμαστε ελεύθεροι δημοσιογράφοι, γιατί δεν είμαστε εκβιαστές. Τους διαψεύσαμε. Χωρίς να προσκυνήσουμε καμία εξουσία και κανένα αφεντικό. Τους διαψεύσαμε γιατί εμείς "πουλάμε ενημέρωση" και γράφουμε "όσα οι άλλοι δεν τολμούν" για ολιγάρχες, μιντιάρχες, πολιτικούς, τραπεζίτες κ.λ.π.
Σήμερα αλλάζουν τα κόζα.

Σάτυρος / fmvoice

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: