Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ανεπιθύμητοι οι χρυσαυγίτες


Κραδαίνοντας ξύλα τόσκασαν Κασιδιάρης - Ηλιόπουλος

Αντιδράσεις προκαλούν στην περιφέρεια οι εξορμήσεις Χρυσαυγιτών βουλευτών. Συγκεκριμένα ένταση προκλήθηκε στo Βόλο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώ ανεπιθύμητος κρίθηκε ο βουλευτής της Χ.Α. στη Λάρισα, με επίσημη ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων...

Στο Βόλο η παρουσία Κασιδιάρη δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχωρούσε στον τ/σ «Άστρα», ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το κανάλι  φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η συνέντευξη διακόπηκε ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα», παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.
Ο Ηλ. Κασιδιάρης και ο Παν. Ηλιόπουλος που τον συνόδευε, φυγαδεύτηκαν από την είσοδο..
του γκαράζ του κτιρίου, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.
Εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύει το magnesianews.gr και δείχνει τον Ηλιόπουλο έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού, να κραδαίνει κοντάρι πλαισιωμένος από ομοϊδεάτες του.

Ανεπιθύμητος στη Λάρισα ο Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προγραμματίζει να επισκεφτεί σήμερα Σάββατο την Λάρισα, στο πλαίσιο... πολιτικής εκδήλωσης (στις 19.00) στο ξενοδοχείο «Imperial».
Με αφορμή την προγραμματισμένη παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το Δήμο Λαρισαίων εκδόθηκε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει, «σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού».
Ο Δήμος, τονίζει μεταξύ άλλων πως «ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα».  
Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Imperial, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:00, καλεί η Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας.
- από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: