Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Για αντιγραφή του lay out κατηγορεί ο ΔΟΛ τη νέα εφημερίδα του Κουρτάκη

Κουρτάκης - Ψυχάρης
«Βιάζονται ορισμένοι να “τελειώσουν” «Το Βήμα» και «Τα Νέα». Νομίζουν οι αφελείς ότι με τη μέθοδο του «κόπι πάστε» θα παραπλανήσουν τους αναγνώστες και θα υποκλέψουν τη δημοσιογραφική και πνευματική ιστορία σχεδόν ενός αιώνα…» αναφέρει στο τέλος της στήλης του ο «βηματοδότης» στο χθεσινό κυριακάτικο «ΒΗΜΑ». Και μπορεί να μην κατονομάζει…
αλλά είναι σαφές ότι οι «μπηχτές» έχουν αποδέκτη τη νέα εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη «Ελευθερία του Τύπου» που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19 του μηνός.

Αιτία φαίνεται να είναι η ομοιότητα του νέου φύλλου, δηλαδή το lay out με εκείνο του «ΒΗΜΑτος» για αυτό και η αναφορά στην Πολάκειο διάλεκτο «κόπι πάστε»!

Η Μιχαλακοπούλου φέρεται ενοχλημένη από την «αντιγραφή» των εφημερίδων της και την προσπάθεια παραπλάνησης του αναγνωστικού κοινού… θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο, αθέμιτο και χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Μάλιστα η σχετική συζήτηση για τις ομοιότητες στο lay out της νέας εφημερίδας με «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» έχει φουντώσει τα τελευταία 24ώρα στα social media με τους χρήστες να είναι διχασμένοι.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: