Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τραγωδία στον Εύοσμο


4 έφηβοι νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαίο
Ανείπωτη τραγωδία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου τέσσερα νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ ένα ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο...


Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε περίφραξη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στο σημείο κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας. Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα, ενώ ένα πέμπτο απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ακόμη 19χρονος, όπως επίσης δύο νεαρής ηλικίας άτομα, ενώ ο τραυματίας είναι 17 ετών.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Πηγή ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: