Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Kαμία ξεφτίλα δεν είναι ντροπή


Το δόγμα «καμία ξεφτίλα δεν είναι ντροπή» κυριαρχεί στο θέαμα, που παρακολουθούν καθηλωμένοι στους καναπέδες τους οι τηλεθεατές. Κάποιοι, επώνυμοι (;) και μη, ταλαιπωρούνται σε ένα εξωτικό νησί με έπαθλο λίγο παραπάνω φαγητό ή τελικά το πολυπόθητο ποσό των 100.000 ευρώ. Μοναδικός κανόνας επιβίωσης, «ο θάνατός σου η ζωή μου»...

Ο τηλε-κανιβαλισμός και το μυστικό της επιτυχίας του ριάλιτι σόυ Survivor είναι το βασικό θέμα στην Εφημερίδα των Συντακτών που.. κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 18/3 στα περίπτερα. Αλλα θέματα που μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
• Ποιος έδωσε την άδεια για πάρτι στην Εθνική Βιβλιοθήκη;
Μεταμεσονύκτιο πάρτι στο ιστορικό κτίριο (που έχει κλείσει εδώ και τρεις μήνες για όσους θέλουν να... διαβάσουν) έκανε εταιρεία πληροφορικής! Δίπλα στα σπάνια βιβλία «χαχάνιζαν» κοστουμαρισμένοι νεαροί και νεαρές με ταγεράκια, πίνοντας κοκτέιλ και ακούγοντας λάτιν χορευτικά κομμάτια - η βραδιά είχε και dj.
• Infowar: Ο Τραμπ κόβει τα μπισκοτάκια του Cookie Monster
O Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να πάρει και το τελευταίο μπισκοτάκι από το μπλε τέρας της εκπαιδευτικής σειράς «Sesame Street»ψαλιδίζοντας τη χρηματοδότηση της δημόσιας εκπαιδευτικής τηλεόρασης και μαζί τα εναπομείναντα ψίχουλα του κράτους πρόνοιας της δεκαετίας του ’60.
• Το φάντασμα της Ιστορίας: «Η λατρεμένη Φρειδερίκη»
Οι παιδοπόλεις αποτέλεσαν την καρδιά της προνοιακής πολιτικής της Φρειδερίκης και λειτούργησαν ως εργαστήρια αναπαραγωγής της εθνικοφροσύνης και ενίσχυσης του θεσμού της μοναρχίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: