Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Φέτος δεν είναι η χρονιά του Χατζηνικολάου


Τι συμβαίνει στον δημοσιογράφο - επιχειρηματία;

Δεν ήταν μόνο... μπενχουριάδα (για δελτίο ειδήσεων) το debate μεταξύ Τζανακόπουλου και Κικίλια στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ήταν και εξαιρετικά ανιαρό όλο αυτό το θέαμα… και μάλιστα όχι μόνο με ευθύνη των δυο στελεχών, αλλά και του παρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου. Διότι στην προσπάθειά του να τους αφήσει να ξεδιπλώσουν τις απόψεις τους, σταμάτησε να τους διακόπτει ή να υποβάλει ερωτήσεις και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια άκρως βαρετή συζήτηση! Μόνο προς το τέλος όταν ο δημοσιογράφος αποφάσισε να παρέμβει πάλι, υποβάλλοντας ερωτήσεις, άναψαν για λίγο τα αίματα, αλλά οι τηλεθεατές είχαν ήδη εξαντληθεί ή είχαν αλλάξει κανάλι.
Το χθεσινό περιστατικό όμως, είναι ενδεικτικό – πιθανότατα της κόπωσης του δημοσιογράφου,..
διότι όπως έχει επισημανθεί κι άλλες φορές το πλεονέκτημα του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ο συντονισμός πολιτικών συζητήσεων και φυσικά ο τρόπος με τον οποίο στριμώχνει με ερωτήσεις τους καλεσμένους του.
Αυτά λοιπόν τα δυνατά στοιχεία του δημοσιογράφου απουσιάζουν έντονα το τελευταίο διάστημα που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είναι ορατό στο πολυπληθές κοινό του… Επιπλέον όμως, το σημαντικότερο είναι ότι αποτυπώνεται πια και στα νούμερα τηλεθέασης.
Κυρίως όμως όλη αυτή η κατάσταση που στην ουσία έχει εξαλείψει το προβάδισμα που είχε έναντι του δελτίου ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, φαίνεται ότι έχει αγχώσει τους επιτελείς του σταθμού, αλλά και τον ίδιο τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερα λάθη.
Το ίδιο συνέβη και με την προχθεσινή συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη όπου οι τηλεθεατές – σύμφωνα με τα νούμερα, προτίμησαν το δελτίο του ALPHA.
Είναι φανερό όμως, ότι φέτος δεν είναι η χρονιά του Νίκου Χατζηνικολάου, που ξεκίνησε με την ατυχή επιλογή να ακολουθήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο νέο κανάλι, αφήνοντας το STAR, για να ακυρωθεί στη συνέχεια ο διαγωνισμός και ο δημοσιογράφος να μείνει τη μισή σεζόν χωρίς τηλεοπτική συνεργασία.
Παράλληλα οι δυσκολίες στο Real Group, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση των υποχρεώσεών του με την έκδοση του ημερήσιου φύλλου «Ειδήσεις», είναι προφανές ότι έχουν βαρύνει τους ώμους του δημοσιογράφου – επιχειρηματία.

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: