Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Εκλεισε το «News247 Radio» στους 88.6


Νέο ραδιόφωνο από τον Δημήτρη Μάρη, με τον Κώστα Αρβανίτη στη διεύθυνση 

Σας είχαμε πει τις προηγούμενες μέρες, για τις προετοιμασίες του ομίλου 24 Media για τη ραδιοφωνική version του News247.gr. Οι υπογραφές από τους Δημήτρη Μάρη και Νίκο Μπιλίρη έπεσαν σήμερα το πρωί και ο ραδιοσταθμός θα μετακομίσει οσονούπω στα κεντρικά της 24Media στην Καλλιθέα...

Σε 10 μέρες από τώρα θα ακούσουμε τις πρώτες μουσικές προτάσεις του νέου ραδιοφώνου (ο Κώστας Αρβανίτης το τρέχει ήδη, προετοιμάζεται καιρό τώρα, ξέρει από ραδιόφωνο άλλωστε πολύ καλά) και γύρω στην Πρωτομαγιά θα εκπέμψει κανονικά με πλήρες πρόγραμμα. Ήδη έχουν.. 
κλείσει τοπικά ραδιόφωνα σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Δωδεκάνησα, Πάτρα, Γιάννενα ενώ έρχεται και η Κρήτη - στις πόλεις αυτές σχηματίζονται οι πρώτες ομάδες ήδη. Τα ηχητικά σήματα θα τα φτιάξει ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος (εγγύηση), ενώ ο πολιτισμός θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη συχνότητα.
Όνομα πάντως δεν έχουν βρει ακόμα.
Ο Δημήτρης Μάρης που κάνει, γενικά, καλή δουλειά στο χώρο των ΜΜΕ, διαθέτει ένα ακόμα ραδιόφωνο το οποίο όλο και ανεβαίνει, το Sport 24 103.3.
Το πωλητήριο στη συχνότητα είχε μπει -επίσημα, τουλάχιστον- από τον περασμένο Νοέμβριο. Στο πιο πρόσφατο ΔΣ του σταθμού αποφασίστηκε η ταυτόχρονη μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, μόνο όμως για τρίτους και όχι για τους υπάρχοντες μετόχους. Ο Panda 88.6, θυμίζουμε, μπήκε στον «πάγο» από το καλοκαίρι. Το project που έτρεξε τον τελευταίο χρόνο ο Easy Coutiel δεν «τράβηξε» κι έτσι η Διαπασών αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο - έμεινε με δύο ραδιόφωνα πια, τον Pepper 96.6 και τον Μέντα 88.
Ένας ακόμα γερός «παίκτης» στο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο της πόλης, αλλά και της περιφέρειας. Σε μια μουσική συχνότητα που δεν κατάφερε να στεριώσει κανένα ραδιόφωνο τις τελευταίες δύο δεκαετίες (Πόλις, John Greek, Fresh, NRJ, UP Radio, Panda)...
- από το e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια: