Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Το Left εναντίον της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας


Λίγο να ξέρεις την Ελληνοφρένεια, ως ακροατής εννοώ, και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην καταλάβεις τι εννοούν ώστε να γράψεις «η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα»...

Όπως έκανε το Left.gr, το επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ. Είτε οι συντάκτες του Left δεν άκουσαν καλά και παρανόησαν (με) τα λεγόμενα του Θύμιου Καλαμούκη και του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, είτε σκέφτονται και λειτουργούν εντελώς κομματικά και μπερδεύονται και, πλέον, δεν διακρίνουν καθαρά. 



Κρίνοντας πάντως από αυτό που γράφουν καταλαβαίνουμε πως μάλλον πολιτική είναι η κριτική του Left παρά κάτι άλλο: «Θα μπορούσε να θεωρηθεί "ψιλοπλάκα" ή "χοντροπλάκα", αν δεν ήταν διανθισμένη με πραγματικά πολιτικά σχόλια». Δηλαδή κάτι κρίνεται αν είναι... ψιλοπλάκα ή... χοντροπλάκα αναλόγως με τα σχόλια με τα οποία είναι διανθισμένο;



Για την ιστορία, τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στα εγκαίνια της Μόνιμης Έκθεσης Νίκος Μπελογιάννης στην οικία του αγωνιστή στην Αμαλιάδα, και στα οποία θα παραστούν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, και ο Γ.Γ του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας. Η Ελληνοφρένεια θεωρεί πως πρέπει να επιδειχθεί φαντασία στις αντιδράσεις γι' αυτό, να προχωρήσουν οι διαδηλωτές (αν θα υπάρχουν) «σε κίνηση ξεφτιλισμού της όλης πρωτοβουλίας».
Ηρεμήστε σύντροφοι του Left, δεν σας φταίει η Ελληνοφρένεια, έτσι είναι η εξουσία, δημιουργεί απόνερα. Και πείτε το έστω αποτυχημένο χιούμορ ή και υπερβολή ακόμα, όχι όμως πως μας καλούν σε βίαιες αντιδράσεις.
 Δημήτρης Κανελλόπουλος

e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια: