Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Κλάμα για την τηλεθέαση του “Survivor” στους ανταγωνιστές του ΣΚΑΪ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκίνηση, κλάμα, αγωνία, ανατροπές και το νέο έπαθλο εκτίναξε για μια ακόμη φορά το “Survivor” στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης...

Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,6%, ενώ έφτασε έστω και για ένα λεπτό στο 66,3% με 2.353.937 τηλεθεατές να το παρακολουθούν.

Για πρώτη φορά εντάχθηκε στο “Survivor” ένα έπαθλο, που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να δουν φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων φίλων και συγγενών τους. Κάθε εβδομάδα οι παίκτες που θα κερδίζουν τον αγώνα επάθλου θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης, σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στην παραλία του νησιού.



Οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν χθες σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε καλή ισορροπία και ταχύτητα. Κι ενώ οι «Διάσημοι» επικρατούσαν με 9-1 των «Μαχητών», το παιχνίδι… γύρισε, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι στο “Survivor” κυριαρχούν οι ανατροπές. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να φτάσουν το σκορ στο 9-7, αλλά η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν αυτή που έδωσε στην ομάδα της τη νίκη και φυσικά το έπαθλο. Ένα έπαθλο που έκανε τους παίκτες και των δύο ομάδων να συγκινηθούν αλλά και να κλάψουν, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους το ανακοίνωσε. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας, οι «Διάσημοι», βρέθηκαν σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στην παραλία του νησιού και είδαν μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων φίλων τους. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη με τα κορίτσια να κλαίνε και τους άνδρες να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.



Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα, που προϋποθέτει μεγάλη ισορροπία. Όσο για το έπαθλο είναι πολύ διαφορετικό απ’ όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα και θυμίζει Ελλάδα. Το ίδιο βράδυ θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου οι «Μαχητές» θα μάθουν ποιος παίκτης, μετά από ψηφοφορία του κοινού, θα αποχωρήσει από το “Survivor”. Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Αργιανίδης, η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου και η Ελένη Δάρρα.



Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αγωνία, δράση και ανατροπές σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: