Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο Κικίλιας πετάει το μαργαριτάρι

Ο Κικίλιας πετάει το μαργαριτάρι
και οι εφημερίδες την τύφλα τους! Το κάνουν πρώτη μούρη τίτλο! 

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τώρα δω, ποιον να πρωτοκράξεις και ποιον να πρωτοκανιβαλίσεις… Είναι το situation, άστα να πάνε! So, βγαίνει ο Κικίλιας το πρωί και κάνει τη δήλωση για τον τύπο του ΔΕΣΦΑ και το «δωράκι» λέει των 100.000 ευρώ που έκανε στον εαυτόν του κτλ. Όλα καλά μέχρι εδώ, όλα λαμπρά!..


Jesus
Άλλη ρουκέτα μάς έβγαλε το μάτι! Αλλά και το αυτί, διότι τη δήλωση την είχαμε και σε βίντεο, μη χάσουμε και ηχητικά το μαργαριτάρι! Είναι δυνατόν βρε guys μου εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που θέλει να γίνει και κυβέρνηση, να μπουμπουνάει τέτοιο λάθος; Τι είπε το ψηλό το όμορφο το παλικάρι;

Απαιτεί κιόλα τρομάρα του
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση «του Διευθύνοντα» Συμβούλου του ΔΕΣΦΑ! Jesus Christ, για όνομα και όλα τα σχετικά! Είναι δυνατόν; Να μην ξέρει τα βασικά; Ότι το σωστό βεβαίως είναι «του Διευθύνοντος»; Και το σωστό είναι «το Διευθύνοντα»; Και μας το κυκλοφόρησε και σε βίντεο τρομάρα του μην έχουμε αμφιβολία για το ποιος του έγραψε την ανακοίνωση!

Τραγωδία
Και το παρατράγουδο… συνεχίζεται. Διότι τη δήλωση του την πήρανε ακόμα και ιστοσελίδες μεγάλων εφημερίδων και την κάνανε πρώτη μούρη τίτλο, έτσι απείραχτη. Με το λάθος να μας βγάζει μάτι! Διότι στα μίντια του πεθαμένου αυτού country δεν τους νοιάζει guys μου να προσλάβουνε κανα διορθωτή να μη βλέπουμε τέτοια μαργαριτάρια, αλλά τους καίει μόνο να μας μπουμπουνίζουνε καινούργιες newspapers! Ψοφάμε για ενημέρωση βλέπετε και δεν προλαβαίνουμε να τις εξαντλούμε από τα περίπτερα! Ελλαδάρα το μεγαλείο σου!

Ιδού χάλι!

Ιδού δεύτερο χάλι!
Ο Κικίλιας πετάει το μαργαριτάρι


Ο Κικίλιας πετάει το μαργαριτάρι

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για great songάκι για να συνέλθουμε!)

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: