Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Αμετανόητος και προκλητικός ο Νίκος Μιχαλολιάκος, χαιρέτησε ναζιστικά προσερχόμενος στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια στην οδό Μεσογείων την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης και ο ίδιος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου...

Θυμίζουμε ότι για τη φασιστική φιέστα φαίνεται πως ήρθαν στη χώρα μας οι 12 Γερμανοί ακροδεξιοί που το βράδυ της Πέμπτης, κι ενώ βρίσκονταν σε εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, συνεπλάκησαν με περίπου 25 άτομα, με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς, σύμφωνα με την αστυνομία, να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό.
Κατά την ΕΛ.ΑΣ., οι συντελεστές της επίθεσης, φορώντας κράνη, μπήκαν στο εστιατόριο και ρώτησαν τους Γερμανούς που έτρωγαν ποιοι είναι.
Στη συνέχεια τούς αποκάλεσαν «φασίστες» και τους χτύπησαν, χρησιμοποιώντας -σύμφωνα πάντα με την αστυνομία- καρέκλες και ένα σπασμένο μπουκάλι. Για την επίθεση έγινε ανάρτηση στο indymedia, κάνοντας λόγο για εντοπισμό των Γερμανών φασιστών στο Μοναστηράκι και τη συμπλοκή που ακολούθησε.
Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η κρατική ασφάλεια Αττικής.

Προσαγωγές στην πλατεία Βικτωρίας

Η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση συναθροίσεων στο τρίγωνο της περιοχής Χίλτον - Ρηγίλλης - Συντάγματος, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και συμπλοκές, άλλαξε το σημείο των συγκεντρώσεων και των αντιφασιστών.
Συλλογικότητες της Αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και η συνέλευση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, όπου η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: