Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από το παράθυρο και έπεσε από τον 4ο όροφο!


Σκληρές εικόνες – Ο άτυχος άνδρας είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και  χρησιμοποίησε ένα σχοινί για να κατέβει από την ταράτσα του κτιρίου στο διαμέρισμά του από ανοιχτό παράθυρο, αλλά κατέληξε στο κενό...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος άνδρας από το  Εκουαδόρ  στο Αλικάντε της Ισπανίας, όταν προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας… από το παράθυρο.
Ο άτυχος άνδρας είχε ξεχάσει τα κλειδιά του μέσα στο διαμέρισμα και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Έτσι αποφάσισε να μπει από το ανοιχτό παράθυρο του σπιτιού του, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.
Με τη βοήθεια ενός γείτονα ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου και με ένα σχοινί προσπάθησε να κατέβει στον τέταρτο όροφο και να μπει από το παράθυρο. Όλα πήγαιναν καλά και έδειχναν ότι το παράτολμο και επικίνδυνο εγχείρημα του θα είχε επιτυχία. Λίγο πριν φτάσει μπροστά από το παράθυρό του, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, αφήνει τα χέρια του και καταλήγει στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: