Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Best 92.6: Σαν να μην πέρασε μια μέρα... (εντυπώσεις)

Μαρία Παπιδάκη και Κλεοπάτρα Φυντανίδου

Ώρα 10 το πρωί και η Μαρία Παπιδάκη ανοίγει για πρώτη φορά τα μικρόφωνα του Best 92.6, από το νέο στούντιο του σταθμού στο κτίριο του Star στην Κάτω Κηφισιά. Οι ακροατές του Best 92.6, πιστοί στο ραντεβού τους που είχε γνωστοποιηθεί μόλις λίγα 24ωρα πριν (ΕΔΩ), από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατέκλυσαν την εκπομπή με δεκάδες μηνύματα στο live24, τα SMS και το facebook του ραδιοσταθμού -αλλά και σε εμάς στο e-tetRadio. Μέχρι τις 11 το πρωί, οπότε και από τον πολύ κόσμο «έπεσε» προσωρινά το live streaming του live24, άκουγαν συνολικά online μέχρι και 620 άτομα ταυτόχρονα, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό...
Μέσα στο στούντιο το κλίμα ήταν πανηγυρικό αλλά και συναισθηματικά φορτισμένο, με όλους τους παραγωγούς να κάνουν «ντου» σε όλες σχεδόν τις εκπομπές, με... ρακές αλλά και επισκέψεις από τους παραγωγούς των «διπλανών» ραδιοφωνικών σταθμών. Οι μουσικές τους στα ίδια παλιά καλά επίπεδα, ο καθένας με το δικό του στυλ, αλλά με έμφαση όπως ανέφεραν και στον αέρα σε τραγούδια που δεν ακούστηκαν αυτά τα τρία χρόνια που ο Best είχε σιγήσει.
Δεν έλειψαν βέβαια και τα τεχνικά προβλήματα, όπως η περιορισμένη κάλυψη του σήματος εντός Αττικής και τα παράσιτα στην διαδικτυακή του μετάδοση, τα οποία όμως αναμένεται να λυθούν εντός των ημερών, με τους τεχνικούς να εργάζονται πυρετωδώς από την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά όμως οι ακροατές συνέχιζαν απτόητοι να ακούν τις μουσικές του και τις φωνές του.
Ενδεικτικό πάντως της εμπορικής (και όχι μόνο) δυναμικής που συνεχίζει να έχει ο Best 92.6 είναι οι διαφημίσεις και οι χορηγίες που έπαιζαν από τις πρώτες κιόλας ώρες της επίσημης επαναλειτουργίας του. Κι αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες τις επόμενες μέρες, ο Best άλλωστε ήταν ανέκαθεν ένα κερδοφόρο ραδιόφωνο.
Ένας δυνατός παίχτης των ερτζιανών, επέστρεψε. Και ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να αλλάξει τα δεδομένα στο «εναλλακτικό» ραδιόφωνο της πόλης.
- See more at: http://e-tetradio.gr/article/13183/Best-926-San-na-min-perase-mia-mera-entuposeis#sthash.H2YSJ3HY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: