Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

«Ποτέ πρωθυπουργός δεν είπε τόσα ψέματα όσο ο Τσίπρας»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Νέα επίθεση στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ομιλία του το κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα, αφού κινείται σταθερά στη γραμμή της κριτικής προς τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «μοίρασε» ψέματα και δήλωσε χαρακτηριστικά: «από μένα θα ακούτε μόνο αλήθειες, διότι ένας τόπος δεν κυβερνιέται με ψέματα».

«Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε...
τόσο κακό σε τόσο λίγο καιρό, ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσο ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

«Ο κ. Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα ελαφρύνουμε από τους φόρους τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Ο κ. σίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Ο κ. Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουμε τις τραπεζικές συναλλαγές. Ο κύριος Τσίπρας δεν έδωσε καμία επιπλέον σύνταξη, αλλά τις πετσόκοψε όλες», είπε.

«Ο κ. Τσίπρας δεν κατάργησε, αλλά συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης για να συμπληρώσει ότι «ο κ. Τσίπρας έσκισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έφερε νέο μνημόνιο».

Ανέφερε δε ότι «άκουσε για αριστερή μελαγχολία, όμως αυτοί είναι που έφεραν τη μελαγχολία στον ελληνικό λαό». Μάλιστα, όπως είπε σε αυτό το σημείο, «η Ν.Δ. θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στους πολίτες».

Επίσης, υποστήριξε ότι το κόμμα του «είναι η πολιτική δύναμη που υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων, γιατί κάποιοι άλλοι θέλουν να μας διχάσουν με την ρητορική τους και το λόγο τους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι «δύναμη Ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική, είναι δύναμη προόδου».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό ζήτημα επιρρίπτοντας ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, προσθέτοντας ότι «τα κύματα προσφύγων και μεταναστών, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο».

Τέλος, σημείωσε ότι « το μόνο που έκανε ο κ. Τσίπρας ήταν πως έκλεισε την Αμυγδαλέζα και άνοιξε τον Βοτανικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: