Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μύλος με το γραφείο της Βουλής που φέρεται να «καπάρωσε» η Ζωή

Η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής Ελένη Δρούλια, με επιστολή της που φέρεται από δημοσιεύματα να κοινοποίησε σήμερα Τρίτη προς τους αντιπροέδρους του Σώματος, καλεί την απερχόμενη πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207 που κατέλαβε, παρότι η ίδια δεν εξελέγη βουλευτής.

 
«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία ...προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης» περιγράφει η κα Δρούλια. Επισημαίνει δε ότι «ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής».

«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της», καταλήγει η κα Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.

Σημειώνεται ότι η επιστολή απευθύνεται στον γ.γ. Βουλής Γιώργο Θαλάσση αλλά έχει κοινοποιηθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής, ενώ ήδη έχει κοινοποιηθεί και στο Διαδίκτυο.






Η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η επιστολή της κ. Δρούλια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία απάντησε μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας «ψέμα» ό,τι ακούγεται και αποδίδοντας το όλο ζήτημα σε «δημοσιεύματα του κίτρινου Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: