Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η κόρη του Γ. Βούλτεψη

Ενημερωμένη εμφανέστατα από τις αναρτήσεις συγκεκριμένου φασιστικού σκανδαλοθηρικού μπλοκ, εμφανίστηκε με χθεσινές δηλώσεις της η Σοφία Βούλτεψη αναπαράγοντας την απίστευτη λάσπη για δουλειές εργολάβων του ΣΥΡΙΖΑ με τη χούντα.

Αφού τόνισε στην αρχή ότι δεν της αρέσουν οι λασπολογίες, αμέσως μετά προχώρησε στην αναπαραγωγή άθλιων κατασκευασμάτων του συγκεκριμένου «ανώνυμου» ιστολογίου. 

«Εδώ πρόκειται για... ένα εργολαβικό περιβάλλον που έχει τις ρίζες του στην περίοδο της χούντας. Κάποιοι το πρωί τις 21ης Απριλίου ξυπνήσαμε, ήμασταν παιδιά και ξυπνήσαμε με τα αυτόματα στην πλάτη και οι γονείς μας βρέθηκαν φυλακή και εξορία. Κάποιοι άλλοι έκαναν δουλειές με τη χούντα» δήλωσε η κόρη του μακαρίτη δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη. 

Μόνο που η ίδια ενώ έγινε και βουλευτίνα χάρη και στο όνομα του πατέρα της δυστυχώς δεν ταυτίστηκε ποτέ με την πρώτη φάση του αριστερού Βούλτεψη, αλλά αποκλειστικά με την πολύ τελευταία, ενώ επιπλέον ως πρώην δημοσιογράφος δεν έσπευσε πριν καταπιεί να διασταυρώσει έτσι για το τυπικό τις «πληροφορίες» της. 

Α.Ψ.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: