Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλος είναι ο φωτογράφος της Χιλλ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
Δεν ανήκουν στο φωτογράφο Βασίλη Κουτρουμάνο οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα sites και παρουσιάζουν τη σύζυγο του πρωθυπουργού και άλλους  γόνεις από την πρώτη ημέρα των παιδιών τους στο δημοτικό σχολείο Χιλλ. Οι φωτογραφίες είναι...
τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο άλλου προσώπου, αναφέρουν οι πληροφορίες. Επίσης, η οικογένεια Τσίπρα έχει διαμηνύσει στη διοίκηση του σχολείου,  πως επ΄ουδενί δεν επιθυμεί την απομάκρυνση του παιδιού του φωτογράφου από το δημοτικό. Το πρόβλημα προέκυψε διότι ο Β. Κουτρουμάνος, όπως και πέρυσι φωτογράφιζε με την επαγγελματική φωτογραφική μηχανή παιδιά και γονείς εντός του προαυλίου και η διοίκηση του σχολείου βιάστηκε να τον κατηγορήσει με το εξώδικο πως είναι υπεύθυνος για τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί και πως κινδυνεύει ο γιος να μην συνεχίσει τη φοίτηση στο συγκεκριμένο σχολείο.
Τα όσα γράφονται και αναπαράγονται είναι ενταγμένα στη λογική των χτυπημάτων κάτω από τη μέση, λίγες μέρες πριν τις κάλπες. Και κάποιοι δεν διστάζουν να εμπλέξουν και μικρά παιδιά στην αντιπαράθεση.

Υ.Γ. Μπορεί και να είναι μεγάλη έκπληξη αν βρεθεί το πρόσωπο που φωτογράφισε τη σύζυγο του πρωθυοπουργού και διοχέτευσε τις φωτογραφίες.

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: