Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψήφο στους «αυθεντικούς» ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Την πεποίθησή του ότι οι πολίτες με την ψήφο τους «θα διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν και θα φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς» εξέφρασε ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ψήφισε στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου.

Χαρακτήρισε γιορτινή τη σημερινή μέρα, υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει ένα «καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως το τι θα ψηφίσουν» και απευθύνθηκε συγκεκριμένα στις γυναίκες ψηφοφόρους.

«Για εκείνη που είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας, για τη γυναίκα, για τη μητέρα, για τη γιαγιά, για την εργαζόμενη, για την άνεργη. Απόψε το βράδυ όλοι οι Έλληνες μαζί θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει τη Δευτέρα, με χαμόγελο στα χείλη όλων».

Πρόσθεσε ότι... «σήμερα δεν μιλάνε οι πολιτικοί, μιλάνε οι πολίτες» και ότι πιστεύει «ότι μπορεί και πρέπει να έχουμε την εμπιστοσύνη όλων, ακόμα και αυτών που δεν θα μας ψηφίσουν».

Στον πόντο θεωρούν στη Ν.Δ. ότι θα κριθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό όσοι δεν ψηφίσουν, ενώ ηγετικά στελέχη του κόμματος τα τελευταία 24ωρα χαρακτήρισαν τις προσωπικές επιφυλάξεις επουσιώδεις εάν το εκλογικό αποτέλεσμα επιβάλλει συγκλίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: