Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Λερωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έδωσαν στη Γεννηματά

Λερωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έδωσαν στη Γεννηματά (Photos + Videos) - Media
Φορώντας ένα απλό τζιν και συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της εμφανίστηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γενννηματά...

Κατά την διάρκεια άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος, η Φώφη Γεννηματά αναγκάστηκε να ξαναβγεί από το παραβάν διότι της δόθηκε ένα... λερωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και βγήκε για να παραλάβει ένα άλλο ώστε να μην θεωρηθεί άκυρο.
Η Φ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «Επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μεταφέραμε μήνυμα ενότητας και ελπίδας σε όλη τη χώρα, κυρίως για τη δημοκρατική παράταξη. Το κοινό μας σπίτι είναι εδώ. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν, να μας τιμήσουν πάλι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για τη σταθερότητα για τη συνεργασία με σχέδιο με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας που θα αφήσει οριστικά τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό, θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού. Τώρα, τον λόγο έχει ο ελληνικός λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: