Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεργασία της HuffPost Greece με την Αμερικανική Πρεσβεία!

HuffPost_Int'l_Greece_stackedΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Greeks Gone West” από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου
Μέσα από την επιθυμία να αναδειχθεί η εργασιακή κουλτούρα στις ΗΠΑ και ο ρόλος της ελληνικής διασποράς σε αυτή, γεννήθηκε το πρωτοποριακό project “Greeks Gone West”, το οποίο πραγματοποιείται φέτος μέσω της συνεργασίας της Αμερικάνικης Πρεσβείας με την HuffPost Greece...

Στόχος του εν λόγω video project είναι να αφηγηθεί, μέσω μίας σειράς 20 επεισοδίων, τις ιστορίες επιτυχίες των Ελλήνων και των Ελληνοαμερικανών – ο αριθμός των Αμερικανών που έχουν ελληνική κληρονομιά φτάνει τους 1,320,000 – αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές και πως αυτοί επέλεξαν τις καριέρες τους αλλά και αντιμετώπισαν τις μεγαλύτερες εργασιακές προσκλήσεις. Από το Twitter και το Youtube μέχρι την Disney και τον χώρο της γενετικής, οι Έλληνες προοδεύουν και καινοτομούν μέσα σε ένα, εξαιρετικά απαιτητικό, παγκόσμιο περιβάλλον.
Ο Νίκος Άγουρος, Διευθυντής Σύνταξης της The Huffington Post Greece δήλωσε:
“Σε μία συνεχιζόμενη, δύσκολη περίοδο οικονομικής κατάστασης για την Ελλάδα, η HuffPost Greece προβάλλει παραδείγματα νέων που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους και να πειραματιστούν, κατανοώντας ότι η φιλοσοφία και ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε την εργασία έχει αλλάξει, είτε κάποιος ζει στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο ή την Αθήνα”.


Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στη Huffpost Greece στις 28 Σεπτεμβρίου, και τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: