Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ατάκα της Ζωής στον Λαφαζάνη: Νομισματοκοπείο πήγες;

Στη Νίκαια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος συνομίλησε με συνεργάτες και υποψήφιους βουλευτές σε ταβέρνα της περιοχής.

 
Στη συνάντηση ξεχώρισε η στιχομυθία μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν έφθασε η τελευταία. «Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και.... ο κ. Λαφαζάνης της απάντησε: «Από εκεί έρχομαι».

Απευθυνόμενος, εξάλλου, στους υποψήφιους βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας ο Π. Λαφαζάνης είπε:  «Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας. Είναι πρώτα πρώτα εκλογές για τη νεολαία, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε ώστε να μην ξενιτεύεται για να βρει δουλειά. Η νεολαία πρέπει να δώσει το παρόν στην αυριανή ψηφοφορία. Η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα που είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα. Η μάχη συνεχίζεται μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Δίνουμε την μάχη αυτή με εντιμότητα, ήθος και υψηλές αξίες. Με συνέπεια, αγωνιστικότητα, αντίσταση. Δεν υποχωρούμε, δεν προδίδουμε δεν παραιτούμαστε».

Το «παρών» έδωσαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μανώλης Γλέζος, πρώην υπουργοί και υποψήφιοι βουλευτές όπως ο Στάθης Σταυρόπουλος, Κώστας Ησυχος, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Βασιλης Πριμιτήρης, Μάνια Μπαρζέφσκι, Αντώνης Νταβανέλος και στελέχη όπως ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Τζιουζέπε Πέντα δήμαρχος Καλαβρίας που εξέφρασε την στήριξη του στην Λαϊκή Ενότητα και δήλωσε «ότι αυτό που γεννήθηκε στην Ελλάδα μπορεί να γεννηθεί και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: