Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Στο απουσιολόγιο η Περιστέρα Μπαζιάνα λόγω ίωσης

Στο απουσιολόγιο η Περιστέρα Μπαζιάνα λόγω ίωσης - Media
Μία ίωση δεν επέτρεψε στην Περιστέρα Μπαζιάνα να πάει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για να διδάξει τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, μπορεί η ίωση να ανάγκασε τη Περιστέρα Μπαζιάνα να παραμείνει στην Αθήνα, αλλά ειδοποίησε εγκαίρως ώστε τα μαθήματα που διδάσκει να τα αναπληρώσουν άλλοι καθηγητές

Την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο διδάσκοντας επί έξι ώρες, η κυρία Μπαζιάνα είχε αρκετές...συζητήσεις με συναδέλφους της καθηγητές για την Παιδεία. Για παράδειγμα, ο πρύτανης της Σχολής Αντ. Τουρλιδάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του προς τη σύντροφο του Πρωθυπουργού για τις απόπειρες που κάνουν στην κυβέρνηση να αναβιώσουν πάλι την υποτίμηση της έννοιας της αριστείας από τα σχολεία και κυρίως τις ανησυχίες του για το σχέδιο «Αθηνά», την κατάργηση ή τη συνένωση πανεπιστημιακών σχολών.

Σύμφωνα με τη στήλη του «Βήματος», ο πρύτανης έκανε και συγκεκριμένη πρόταση προς όλους τους καθηγητές, αλλά και προς την κυρία Μπαζιάνα, λέγοντας ότι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί η εκπαίδευση με την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα φέροντας ως παράδειγμα τις παραγωγικές μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη.

Η κυρία Μπαζιάνα φαινόταν και αυτή να συμμερίζεται τις απόψεις και τους προβληματισμούς των άλλων συναδέλφων της καθηγητών, πλην όμως έπαιρνε μέρος στη συζήτηση ως εκπαιδευτικός και όχι ως σύντροφος του Πρωθυπουργού λέγοντας πολλές φορές ότι είναι μεγάλο και καίριο το θέμα της Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: