Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Έρευνες για την αγνοούμενη από την κακοκαιρία

Πλημμύρες
Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται στο Καματερό.

Ο σύζυγός της κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά την γυναίκα του. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρασυρθεί από το ρέμα Πικροδάφνης.

Ωστόσο, η γυναίκα δεν έχει βρεθεί πουθενά.

Νεκρός 41χρονος στο Μενίδι

Η τραγωδία εξελίχθηκε γύρω στις 14.15 όταν, λόγω της ισχυρής νεροποντής, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας και επέβαινε επίσης η 70χρονη μητέρα του ακινητοποιήθηκε στη...
συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής.

Περίοικοι που είδαν το νερό να μπαίνει στο αυτοκίνητο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, όμως, καθώς η στάθμη του νερού ανέβαινε, κάποιοι έσπευσαν και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα.

Οταν έβγαλαν τον άνδρα από το αυτοκίνητο ήταν αναίσθητος, ενώ η μητέρα του είχε τις αισθήσεις της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 41χρονος διακομίστηκε στο «Αγία Ολγα», όπου διαπιστώθηκε ότι στο μεταξύ είχε εκπνεύσει, ενώ η μητέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και παρέμεινε για νοσηλεία.

Παραμένει άστατος ο καιρός

Κακοκαιρία σε όλη σχεδόν τη χώρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Από το βράδυ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και τα βόρεια.

Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 Μποφόρ. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από Βορρά προς Νότο. Έως 20 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στην Αττική, έως 14 στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια Αττικής αποτιμά τις καταστροφές

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών, καθώς και των επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών συγκάλεσε για σήμερα το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να γίνει η αποτίμηση της κατάστασης που δημιουργήθηκε στο Λεκανοπέδιο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η περιφερειάρχης και οι αντιπεριφερειάρχες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους Δημάρχους, καθώς και με τους αρμόδιους υπουργούς για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: