Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

«Θέμα» με Ντόρα και νέες μουρμούρες στη Νέα Δημοκρατία

Συνεχίζονται τα εσωκομματικά... ζητήματα στη Νέα Δημοκρατία με την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ να δημιουργεί νέες έριδες στη Συγγρού.

Η βουλευτής του κόμματος επρόκειτο να είναι υποψήφια για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, ωστόσο, η υποψηφιότητα εν τέλει αποσύρθηκε με το εσωκομματικό πεδίο να παίρνει εκ νέου «φωτιά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι... η υποψηφιότητα είχε προταθεί στην Ντόρα Μπακογιάννη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ωστόσο, οι επαφές που έγιναν στις Βρυξέλλες τις τελευταίες ημέρες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στη Συγγρού υπάρχουν «ψίθυροι» πως στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από άλλες χώρες δεν έβλεπαν με καλό μάτι την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη και για τον λόγο αυτό ελήφθη η απόφαση να μην προχωρήσει το ζήτημα.

Από το στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη, πάντως, διατυπώνονται ερωτήματα για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά, με την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού να αντιδράει εκφράζοντας ενόχληση. 

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη θα δώσουν το παρόν όλες οι... «φυλές» της Ν.Δ, καθώς εκεί θα βρεθούν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης), αλλά και οι Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: