Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Τέλος εποχής για τον Republic 100.3

Οπως και πριν έναν χρόνο, σταματάει τις εκπομπές και θα συνεχίσει, λένε, μόνο με μουσική. Μία ακόμα ριζική αλλαγή στο πρόγραμμα του «εναλλακτικού» ραδιοσταθμού της Θεσσαλονίκης. ...

Σύσσωμοι οι παραγωγοί του Republic 100.3 -οχτώ τον αριθμό- πραγματοποίησαν χθες τις τελευταίες εκπομπές τους στο σταθμό και αποχαιρέτησαν τους ακροατές τους. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τους εορτασμούς για τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στην σελίδα του Republic: «Ο Republic 100.3 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα των παραγωγών του και τους ευχαριστεί όλους για την άψογη συνεργασία. Το μουσικό ταξίδι του Republic συνεχίζεται στους 100. 3 των fm με την μουσική που όλοι αγαπάμε… Stay tuned!». Διαβάστε ΕΔΩ και την ανακοίνωση των παραγωγών του σταθμού. 
Αναμενόμενες και άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των ακροατών και των παραγωγών στο facebook:
Με όλον τον σεβασμό..αλλά όλη η μαγεία του ραδιοφώνου κρύβεται στους παραγωγούς και στο συναίσθημα,όλοι το ξέρουν αυτό,δυστυχώς για πολλούς η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα, κρίμα γι αυτήν την απόφαση,τ ο είχε ανάγκη ο κόσμος αυτό το ραδιόφωνο.

(Δημήτρης Τσουκαλάς) "Τη λήξη" και "τη μουσική". Το τελικό ν χάνεται όταν η λέξη που ακολουθεί αρχίζει από εξακολουθητικό σύμφωνο. Αφού δεν γλιτώνουμε τα αυτιά μας με beyonce και imany που παίζει πλέον, τουλάχιστον ας γλιτώσουμε τα μάτια μας και ας σεβαστούμε τα καλά ελληνικά που μιλούσαμε μέχρι χθες.

(Κωστής Καρατζιάς) Μερικές φορές είναι πιο σοφό να μη μιλάς και απλά να αφήνεις μια κατάσταση να χαθεί στο χρόνο! Σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε τι ήταν ο republic που ακόμα και τώρα μιλάτε για κάποιο μουσικό ταξίδι το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει! Η εντολή σας ήταν σαφής: παίξτε εμπορικά! Δηλαδή ακολουθήστε το εύκολο! Θεσσαλονίκη - Ελλάδα - Εύκολο
Το τρίπτυχο της «επιτυχίας»
Καλό σας βράδυ και οι παραγωγοί του Republic θα βρουν το δρόμο τους! Είμαστε μποέμ τύποι όλοι , είμαστε αλλιώς...!

Δυστυχώς η πόλη χάνει το μοναδικό ραδιόφωνο που είχε μουσική ταυτότητα. Καλή συνέχεια σε όλους σας και εύχομαι σύντομα να σας ακούσουμε και πάλι.

Το ραδιόφωνο είναι οι παραγωγοί του.
Μία συχνότητα από μόνη της είναι ακόμα μία μέσα στις τόσες.
Οι φωνές, τα σχόλια, το χιούμορ και οι μουσικές σας επιλογές ήταν για όλους εμάς σημείο αναφοράς, παρέα και συντροφιά..
Και δεν αρέσει σε κανέναν να αποχαιρετάει την συντροφιά του.
Καλή συνέχεια και καλή αντάμωση ..
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο «lock out» στη συχνότητα. Αυτή τη φορά όμως γίνεται ένα ολοκληρωτικό... ξεσκαρτάρισμα, καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν πίσω από τα μικρόφωνα και τα decks είναι πλέον εκτός Republic 100.3. Προς το παρόν ο σταθμός θα πορευτεί μόνο με μουσική -η οποία έχει αλλάξει σε έναν βαθμό, θυμίζει πλέον Nitro Radio.

Όλα αυτά μετά τις -όχι καλές- επιδόσεις του Republic στις τελευταίες ακροαματικότητες, όντας 20ος ανάμεσα σε 22 ραδιόφωνα με ποσοστό 3,3%. Άνοιξε και ο Fly...
- See more at: http://e-tetradio.gr/article/13567/Telos-epoxis-gia-ton-Republic-1003#sthash.JffJYcgQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: