Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Νέα προθεσμία έλαβε ο Στ. Ψυχάρης

Ο Σταύρος Ψυχάρης Περιθώριο μέχρι τις 18 Απριλίου, για να καταθέσει τα απαραίτητα παραστατικά των δηλώσεων πόθεν έσχες που του ζητήθηκαν, έδωσε στον Σταύρο Ψυχάρη η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με...
πληροφορίες, μέλη της επιτροπής που εκπροσωπούν τις δικαστικές αρχές διαφώνησαν με την παράταση, ζητώντας να προχωρήσει η υπόθεση σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.

Με γραπτή επιστολή της προς τον εκδότη στις 17 Μαρτίου, η επιτροπή είχε δώσει περιθώριο 15 εργάσιμων ημερών για να καταθέσει τα οικονομικά στοιχεία, προθεσμία η οποία παρήλθε στις 7 Απριλίου, χωρίς να υπάρξει απάντηση.

Την περασμένη Παρασκευή, 8 Απριλίου, ο Στ. Ψυχάρης έστειλε επιστολή στην κοινοβουλευτική επιτροπή που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, ζητώντας νέα προθεσμία οκτώ ημερών, η οποία και τελικά δόθηκε.

Στο μεταξύ, ο Νικήτας Κακλαμάνης στη σημερινή συνεδρίαση ζήτησε να κατατεθούν τα «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα των «Νέων» για το αν δήλωσε ή όχι την τεχνική εταιρεία στην οποία συμμετείχε έως το 2010, ωστόσο η επιτροπή αποφάσισε να συζητήσει το ζήτημα σε επόμενη συνεδρίαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: