Σάββατο 16 Απριλίου 2016

«Όσοι ονειρεύονται παραιτήσεις, θα μείνουν με την όρεξη»

Μέγαρο ΜαξίμουΚατηγορηματικά διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου την πληροφορία Κυριακάτικης εφημερίδας περί απειλής με παραίτηση, του πρωθυπουργού. «Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Real News, ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ φέρεται να του είπε: «Ή θα κλείσει η... αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή εγώ φεύγω»!

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου που έσπευσε να κλείσει το θέμα πριν καν αυτό «ανοίξει»: «Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη» σημειώνει το Μαξίμου.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Επένδυση», που παραχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη, υποστήριξε ότι η σεναριολογία περί εκλογών είναι «άκαιρη και ανεδαφική», δεδομένου ότι «βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: