Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Δεύτερη φορά θύμα μπούλινγκ από τον Καπουτζίδη ο Ουγγαρέζος


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Πάμε!
1. Ο Ουγγαρέζος today έκανε κάτι ουσιαστικά ανατρεπτικό. Καταδίκασε το μπούλινγκ αποκαλύπτοντας ένα σκηνικό που δεν έχουμε συνηθίσει να βγαίνει έτσι μπαμ μπαμ προς τα έξω. Έδωσε pure αλήθεια και καταδίκασε τη δύναμη της «εξουσίας».
2. Ο λόγος του ήταν απόλυτα σωστός. Κανένα λάθος στη διατύπωση, πολύ συγκεκριμένος και to the point...

3. Ο Ουγγαρέζος έπαιξε και έχασε. Γιατί απευθύνεται σε μια ηλίθια και κακοποιημένη κοινωνία.
4. Που έχει μάθει να δέχεται μπούλινγκ και το δικαιολογεί και το αποδέχεται!
5. Και το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
6. Ο Καπουτζίδης έδωσε μια πανέξυπνη απάντηση.
7. Έντυσε αυτό που τον κατηγόρησε ο Ουγγαρέζος με ένα περιτύλιγμα πανέμορφο αισθητικά που κέρδισε τις εντυπώσεις! Και ας κρύβει μια πανούκλα στο εσωτερικό του κουτιού.
8. Δεν αρνήθηκε ποτέ ότι χρησιμοποίησε την εξουσία του. Και αυτό είναι το μπούλινγκ!
9. Αλλιώς τι είσαι; Σύμβουλος προγράμματος; Να λες τι πρέπει να παίζει και τι όχι; Και ποιος είσαι που το αποφασίζεις; Μπορεί ο καθένας να πάρει ένα τηλέφωνο τους διευθυντές να πει τι πρέπει να μεταδίδεται και τι όχι; Χρησιμοποιείς τη δύναμη σου. Ε, welcome στον κόσμο του μπουλινγκ!
10. Ο Ουγγαρέζος δεν κατήγγειλε τον Καπουτζίδη. Κατήγγειλε την εξουσία που άσκησε. Και αυτό είναι το μπούλινγκ! Η εξουσία του ισχυρού.
11. Τα μπλογκς και τα σάιτ μιλούν για τάπα του Καπουτζίδη στον Ουγγαρέζο. Ότι τον ρούμπωσε.
12. Ζούμε σε μια ηλίθια κοινωνία.
13. Αυτή η κοινωνία ήταν που πριν 10 μέρες έκανε watch να δολοφονείται άγρια ένας άνθρωπος και δεν αντέδρασε. Και επιχειρηματολόγησε υπέρ του κοσμηματοπώλη ή στην καλύτερη κράτησε ουδέτερη στάση. Σε ένα φρικαλέο έγκλημα!
14. Η ίδια κοινωνία αποδέχεται τον εκφοβισμό και τον τροφοδοτεί. Στον κόσμο είναι οικείο να χρησιμοποιεί ο άλλος τη δύναμη του για να επιβάλλει ό,τι γουστάρει. Γιατί εκεί είναι το νόημα!
15. Έχουμε μάθει ως φυσιολογικό να παίρνει ένας γονιός τον πολιτικό να διορίσει το παιδί του. Να μεταθέσει το φαντάρο γιο του πιο κοντα στο σπίτι του. Να του σβήσει την κλήση. Ε, αυτό έκανε και ο Καπουτζίδης! Την εξουσία του χρησιμοποίησε, το «μέσο» του.
16. Είναι ωραίο και ελκυστικό να τα καταδικάζουμε όλα αυτά στη θεωρία. Και από την άλλη τα εφαρμόζουμε στην πράξη…
17. Και τον γονιό που το παιδί του ασκεί μπούλινγκ, αν τον ρωτήσεις με ποιανού το μέρος είναι, πιθανότατα με τον Καπουτζίδη θα σου πει. Που φαινομενικά καταδικάζει το μπούλινγκ. Αλλά τελικά το ασκεί ο ίδιος!
18. Ο Καπουτζίδης ο popular αποφασίζει (ως τι;) τι να παίζει και τι όχι και εκφοβίζει με ενα τηλέφωνο του.
19. Και μπλέκει σκοπίμως στην απάντηση του και Μεσσαροπούλες και τα σχετικά, για να μειώσει τη δύναμη αυτού που μπουμπούνισε ο Ουγγαρέζος… Διότι αυτό που είπε ο τελευταίος, ήταν ανατρεπτικό. Αλλά είπαμε. Απευθύνεται σε μια ηλίθια και κακοποιημένη κοινωνία! Και το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Το καταβροχθίζει! Και οι υπόλοιποι χειροκροτούν…

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: