Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ο Κουίκ καταλαμβάνει την έδρα του Παπαχριστόπουλου αν παραιτηθεί


Πώς ο Τσίπρας πήρε τους βουλευτές των ΑΝΕΛ μαζί του, όσο ο Καμμένος αισθάνεται κυβερνήτης…

Μπορεί από τη μια πλευρά ορισμένες φωνές του πολιτικού ρεπορτάζ να ισχυρίζονται ότι ο Καμμένος είναι η κυβέρνηση και ο Τσίπρας όμηρος… Από την άλλη πλευρά όμως η πραγματικότητα είναι...
κατα τι διαφορετική! Αφού πέραν της ισχυρής προσωπικής σχέσης των δυο ανδρών… Ο Τσίπρας έχει καταφέρει κάτι μοναδικό: την ίδια ώρα που όντως ο Καμμένος αλωνίζει και καταγγέλλει προδοσίες και λαδώματα (ενώ αυτός συγχαίρει τον Ζάεφ), ταυτόχρονα τον έχει αφήσει χωρίς βουλευτές! Η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ είναι έτοιμη να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών με χέρια και με πόδια! Ακόμη και ο δεξιός Τέρενς Κουίκ (που κατά ορισμένες πληροφορίες ο Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον κατεβάσει από το τρένο)!

Το μέγεθος όμως της επιτυχίας Τσίπρα έναντι του συνεταίρου του (που τον άφησε στην ουσία χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα), αποτυπώνεται στη δήλωση Παπαχριστόπουλου που είπε «Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραιτηθώ και θα παραδώσω την έδρα μου».

Και γιατί αυτό είναι επιτυχία του Τσίπρα; Διότι αν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος, πρώτος επιλαχών (Β’ Αθηνών) είναι ο ταξιδιάρης Τέρενς Κουίκ!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: