Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Επικοινωνιακή αντεπίθεση ετοιμάζει το Μαξίμου


Οι τρεις άξονες

Επικοινωνιακή αντεπίθεση ετοιμάζει το Μαξίμου που θα κορυφωθεί τον Αύγουστο με το τέλος του τρίτου προγράμματος και την έξοδο από τα μνημόνια. Η επικοινωνιακή καταιγίδα της κυβέρνησης που θα σηματοδοτήσει κατά κάποιο τρόπο και την...
έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα βασίζεται σε τρεις άξονες: «Κανονικότητα», «Οχι στο παρελθόν και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα» και στο «Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»… Ενώ θα συνοδευτεί με γενναίες παροχές στα φτωχά και αδύναμα κοινωνικά στρώματα που έπληξε η κρίση και τα μνημόνια… Με φοροελαφρύνσεις στα μεσαία εισοδήματα… Και με επιστροφή των συλλογικών συμβάσεων.

Μεγάλο βάρος θα δοθεί στο Διαδίκτυο και στα social media που κατά κοινή ομολογία υστερεί η ΝΔ, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που διαθέτει τεράστια δύναμη πυρός!

Παράλληλα όμως ο επικοινωνιακός σχεδιασμός προβλέπει και το μάζεμα από τα κανάλια ή πιο σωστά το φρένο σε διάφορους γραφικούς (στελέχη και βουλευτές), που φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση… Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση βουλεύτριας που έχει μόνιμο στασίδι στον ΣΚΑΙ, εκθέτοντας – συχνά, πυκνά, με τον τρόπο που διατυπώνει τα επιχειρήματα της την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό!

Αυτά θα τελειώσουν… Αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση δοκιμασμένα πρόσωπα, αλλά και νέες φάτσες που κάνουν γκελ στο τηλεοπτικό κοινό.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: