Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Έρευνα για τις εμφυλιοπολεμικές αναρτήσεις του αντιεισαγγελέα ζήτησε ο Κοντονής

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρευνα για τις εμφυλιοπολεμικές αναρτήσεις του αντιεισαγγελέα ζήτησε ο Κοντονής
Tην άμεση παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή προκάλεσαν οι αναρτήσεις στο Facebook του εν ενεργεία αντιεισαγγελέα Εφετών, Ανδρέα Καραφλού, με υβριστική, εμφυλιοπολεμική, χρυσαυγίτικη ρητορική.

Συγκεκριμένα...
ο Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή.


Στις αναρτήσεις του ο αντιεισαγγελέας καταφέρεται ενάντια στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, με «αβρότητες» τύπου… «κομμούνια», «εθνικός μειοδότης» και φωτογραφικά κολάζ με τον πρωθυπουργό σε απρεπείς χειρονομίες.

Μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση του στο Facebook ο αναφέρει: «Προκαλεί εντύπωση η άσκηση δίωξης εξπρές στον Μπαρμπαρούση…Τελικά η Δικαιοσύνη είναι πολλές φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία... κρίμα για ένα θεσμό που δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος όπως επιβάλλεται..»

Να σημειωθεί ότι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Ανδρέας Καραφλός απέσυρε πολλές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει, ενώ άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ του.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: