Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Η ευθύνη της ΝΔ για το παραλήρημα Μπαρμπαρούση


«Ειναι προφανές οτι τα πράγματα αγριεύουν. Το λεξιλόγιο περι προδοσιών και ξεπουλημάτων επιστρέφει, αυτή τη φορά με ευθύνη της...
αξιωματικής αντιπολίτευσης»! Η παραπάνω φράση ειπώθηκε λίγες ώρες πριν το επεισόδιο Μπαρμπαρούση στη Βουλή… Και δεν ανήκει, ούτε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο που μετά το επεισόδιο μίλησε για το «Κουτί της Πανδώρας που άνοιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης», ούτε στον δακτυλοδειχτούμενο καθηγητή του ΑΠΘ Νίκο Μαραντζίδη!

Η παραπάνω, προφητική ομολογουμένως φράση, γράφτηκε – όπως ειπώθηκε, λίγες ώρες πριν το επεισόδιο Μπαρμπαρούση στη Βουλή και την υπογράφει ο αρθρογράφος των «ΝΕΩΝ» Μιχάλης Μητσος που δεν φημίζεται για τα φιλικά του αισθήματα απέναντι στην κυβέρνηση! Για την ακρίβεια ο δημοσιογράφος την έγραψε για να «υπερασπιστεί» τον Σταύρο Θεοδωράκη που δήλωσε ότι θα στηρίξει τη συμφωνία για το Μακεδονικό και δέχθηκε απίστευτο bullying από βουλευτές και Τυπο… Ωστόσο δεν έχει καμια σημασία για ποιον γράφτηκε η φράση, σημασία έχει ότι αποτυπώνει μια πραγματικότητα. Και αυτή η πραγματικότητα αποτυπώνεται από έναν παρατηρητή που όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με την κυβέρνηση, αλλά σύμφωνα με τα γραπτά του είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από τη μεταπολίτευση και μετά!

Συμπέρασμα: Τελικά η δήλωση Τζανακόπουλου (μετά το επεισόδιο Μπαρμπαρούση) ότι «Ακραίες ιδεολογίες που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές, βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κ. Μητσοτάκη και των ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας», αποτυπώνει αυτό που περιέγραψε ο αρθρογράφος των «ΝΕΩΝ» και συζητά ολόκληρη η κοινωνία!

Επίσης δυο 24ωρα νωρίτερα κάτι σχετικό είχε πει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και ο καθηγητής Μαραντζίδης: «Η ΝΔ εκτρέφει ένα τέρας που δεν θα μπορεί να ελέγξει σε λίγα χρόνια»! Αλλά είπαμε το όνομα του καθηγητή έχει καταστεί πλέον (από τους πρώην φιλελεύθερους φίλους του) συνώνυμο της προδοσίας!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: