Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

«Δάσκαλε, βοήθα με, σκοτώνουν τον πατέρα μου»Αποτέλεσμα εικόνας για ektelesh gluka nera
φώναζε το παιδί που είδε τον πατέρα του να εκτελείται
Συγκλονίζουν οι πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων της εκτέλεσης του Βασίλη Γρίβα το πρωί της Τετάρτης έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. «Δάσκαλε βοήθα με σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε ουρλιάζοντας το παιδί του, που...
μόλις είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μπει στην τάξη του! 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου ένας δάσκαλος, ο οποίος είδε ολόκληρο το συμβάν και στον οποίο έτρεξε απελπισμένο για βοήθεια το παιδί. 


«Το παιδί έκλαιγε. Είδε έναν κουκουλοφόρο. Πρέπει να ήταν έξω από το αυτοκίνητο ο εκτελεστής. Κατέβηκε απο το αμάξι και το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα», λένε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την απίστευτη σκηνή να εκτυλίσσεται λίγα βήματα έξω από την πόρτα του σχολείου των παιδιών τους.


Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, ενώ ο μπράβος της νύχτας και αθλητής μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας άφησε με το αυτοκίνητο το ηλικίας δέκα ετών παιδί του στο σχολείο. Ξαφνικά, την στιγμή που το παιδί κατέβαινε από το αυτοκίνητο, τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη κυριολεκτικά γάζωσαν τον άντρα, δολοφονώντας τον επί τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: