Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η απεργία στον ΠΗΓΑΣΟ συνεχίζεται

Πήγασος
Στο κενό πέφτει η απεγνωσμένη προσπάθεια εργοδοτικών κύκλων να υπονομεύσουν την απεργιακή κινητοποίηση στις εφημερίδες, τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες του Ομίλου ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
Η ιδιοκτησία αποφεύγει προκλητικά να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματα των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, που μέχρι τώρα κρατούσαν τα Μέσα του Ομίλου ανοιχτά με προσωπική θυσία, αφού εργάζονται επί 5 μήνες απλήρωτοι...

Στη σημερινή συνεδρίαση της Διασωματειακής Επιτροπής ομόφωνα κρίθηκε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία δέσμευση από την πλευρά της εργοδοσίας για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.
Σήμερα, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), με απόφαση των διοικήσεων όλων των Σωματείων, συνέλευση-συγκέντρωση για την περιφρούρηση των κινητοποιήσεων.
Οι «επενδυτικές πρωτοβουλίες» του κ. Μπόμπολα, η στάση των Τραπεζών για τα δάνεια και οι υπόλοιπες εξελίξεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό σχήμα του Ομίλου, δεν αφορούν τους εργαζόμενους στο βαθμό που δεν συνδέονται με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και την άμεση εξόφληση δεδουλευμένων αποδοχών.
Άλλωστε, ο κ. Μπόμπολας στη συνάντησή του με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε ότι μετά τη συμφωνία με τον επενδυτή, θα ακολουθήσουν απολύσεις και μειώσεις μισθών των εργαζομένων.
Η απεργία συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: