Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Κίνησε ο Παπαχρήστος και βρήκε την Κοσιώνη


Τα είπαν αγαπημένοι. Μια όμορφη ατμόσφαιρα ήταν χθες το βράδυ ο Γ. Παπαχρήστος με την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ. Κίνησε ο Μαρινάκης και βρήκε τον Αλαφούζο. Και μετά διαψεύδουν τη σύγκλιση...

*** 
Ο σχεδιασμός των τραπεζιτών σταθερός και αδιαπραγμάτευτος. Θα βγάλουν το Συγκρότημα κομμάτι-κομμάτι σε δημοπρασία. Έτσι θα πουλήσουν καλύτερα και θα μειώσουν περισσότερο την χασούρα τους από τα θαλασσοδάνεια του Ψυχάρη. Δημοπρασία για το MEGA, για το ποσοστό του ΔΟΛ σε πρώτη φάση, ξεχωριστή για "Τα Νέα", άλλη για το "Βήμα" κ.λ.π. Με τις δημοπρασίες θα εισπράξουν ευκολότερα και περισσότερα..
***
Μην σας κακοφαίνεται αυτό. Ο ΔΟΛ, το Συγκρότημα, δεν πρέπει να ξαναπέσει στα χέρια ενός ολιγάρχη. Όποιος να είναι αυτός. Όπως να λέγεται. Αυτό, αν συμβεί, θα είναι κακό για την Δημοκρατία. Η υπερσυγκέντρωση εξουσίας στον Τύπο λειτουργεί σαν τα ολιγοπώλια και τα μονοπώλια στην αγορά. Βλάπτουν την ελεύθερη αγορά και τον ανταγωνισμό. Βλάπτουν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων, των εργαζομένων και εν τέλει του συνόλου της κοινωνίας. Αναγκαίο καλό η ρύθμιση αυτή.
 ***
Μεγάλη δουλειά έκλεισε με την ZTE. Στο παρελθόν έχει κλείσει κι άλλες σπουδαίες συνεργασίες οι οποίες, αργά ή γρήγορα, κατέρρευσαν με τα σημερινά επακόλουθα (οξύ ταμειακό πρόβλημα, αναπτυξιακή στασιμότητα κ.λπ.). Χρειαζόμαστε, συνεπώς, απτές αποδείξεις από το management του ομίλου ότι αυτή την φορά θα ολοκληρώσει στην πράξη και θα αξιοποιήσει την συμφωνία αυτή. Για να δούμε αν θα το κάνει.

 Σάτυρος / fmvoice 

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: