Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αρθρογράφος των Νέων και μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου;

Πληθαίνουν οι φήμες για στενή επαφή του προέδρου της ΝΔ με τον δημοσιογράφο

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση γνωστού αρθρογράφου της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η παρουσία του Τάκη Θεοδωρικάκου στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές και η αναγόρευση του στον πιο στενό του συνεργάτη αμέσως μετά και οι αρνητικές εξελίξεις στο MEGA και τον ΔΟΛ, ήταν επόμενο να δημιουργήσουν φημολογία για τη σχέση του αρθρογράφου με τη ΝΔ… από τη στιγμή μάλιστα που ο τελευταίος είχε εδώ και χρόνια ανοίξει μετωπικό πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ και έγραφε θετικά σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
Όλοι θεωρούσαν ότι η επί πολλά χρόνια στενή συνεργασία του αρθρογράφου με τον Τάκη..
Θεοδωρικάκο, διευκολύνει την με κάποιο τρόπο συνεργασία του με τη ΝΔ. Ακούστηκαν κάποια στιγμή και σενάρια για είσοδο του δημοσιογράφου στα ψηφοδέλτια του κόμματος οι οποίες δεν σχολιάστηκαν και φυσικά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.
Οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία του αρθρογράφου της απογευματινής του ΔΟΛ σε συσκέψεις με τον Μητσοτάκη, αλλά ως έμπειρος πια απέφυγε τις κακοτοπιές, αφού δεν έχουν σβήσει ακόμη οι μνήμες από την παρουσία του για κάποιο διάστημα στον πρωινό καφέ του Μαξίμου επί Κώστα Σημίτη, αλλά και το ότι εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να υποστηρίζει φανατικά τον πρώην πρωθυπουργό.
Πάντως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν εμφανίζεται σε συσκέψεις με τον πρόεδρο της ΝΔ, διότι γνωρίζει ότι αμέσως θα δημοσιοποιηθεί η παρουσία του και είναι πιθανό να προκληθούν εσωτερικές τριβές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έτσι η σχέση τους λέγεται ότι περιορίζεται σε αυστηρά προσωπικές επαφές ανάμεσα τους.
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις συναντήσεις ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο αντρών, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το γαλάζιο ρεπορτάζ επιμένουν ότι αυτό συμβαίνει σε τακτικότατη βάση!

 enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: