Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

25 εκατ. ευρώ προτίθεται να βάλει στην ΑΜΚ του MEGA ο Σαββίδης


Έγγραφο με το οποίο δεσμεύεται προς τη διαχεριρίστρια τράπεζα Alpha για τις επόμενες ενέργειες καθώς και για τα χρήματα που προτίθεται να τοποθετήσει απέστειλε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά την απόκτηση ποσοστού 19,63% την περασμένη εβδομάδα από την οικογένεια Μπόμπολα, ο κ. Σαββίδης ξεκαθαρίζει σύμφωνα με τραπεζικές πηγές ότι δεσμεύεται να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Τηλέτυπος το ποσό των 25 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ποσό 8 εκατ. ετυρώ θα πάει προς την εξόφληση των χρημάτων των εργαζόμενων της εταιρείας...


Τα 10 εκατ. ευρώ θα πάνε για κάλυψη οφειλών προς τις τράπεζες ενώ υπογραμμίζεται πως τα 25 εκατ. ευρώ ο όμιλος DIMERA προτίθεται να τα εισφέρει ως ποσοστό που της αναλογεί για την κάλυψη της δικής του συμμετοχής στη μέλουσα αύξηση μετοχικού ξκεφαλαίου της Τηλέτυπο αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση του ο ομογενής επιχειρηματίας επιδιώκει να δεσμεύσει και τα άλλα συμβαλλόμενα στο κανάλι μέρη δίδοντας την εικόνα του ανθρώπου που επιλύει προβλήματα και βοηθά στην αποπληρωμή χρονιζουσών οφειλών. Παράλληλα μιλάει μόνο για το ποσοστό που ήδη κατέχει δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο διαγωνισμό για τις τύχες του ΔΟΛ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο όπως τονίζουν στο protothema.gr εκπρόσωποι των τραπεζών να επανατοποθετηθεί με νέα ποσά αν πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στο κανάλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: