Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Οι απλήρωτοι του Real, οι «απέναντι» και ο Ν. Χατζηνικολάου

Απλήρωτοι επί 5 μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι στον όμιλο Real Group, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Συνέλευση εργαζομένων / ανέργων / φοιτητών στα ΜΜΕ (katalipsiesiea)».
Σε κάλεσμά τους για «συγκέντρωση-παρέμβαση» στα γραφεία του Real Group αναφέρουν ότι «το αφεντικό του ομίλου Νίκος Χατζηνικολάου όχι μόνο καλεί τους εργαζόμενους να δουλεύουν ακόμα πιο εντατικά και σε όλα τα μέσα που κατέχει (εφημερίδα Real News, sites real.gr και enikos.gr, και Real Fm), άλλα άνοιξε και νέα καθημερινή εφημερίδα, τις Αληθινές Ειδήσεις, πάνω στις πλάτες των ίδιων εργαζόμενων, χωρίς να τους δώσει δεκάρα τσακιστή!» ...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real fm -όπως γράφει ο harddog (ΕΔΩ)- έκανε λόγο για συκοφαντίες σε βάρος τού ομίλου του και φυσικά απέφυγε να  κατονομάσει.. ευθέως τους «συκοφάντες» και τους «απέναντι», είπε όμως ότι το κάνουν «για πολύ συγκεκριμένους λόγους».
Όπως, τουλάχιστον υποστήριξε, αφορμή για την αναφορά του ήταν μήνυμα ακροάτριας (της «Μαρίας»!) που προφανώς τον ρωτούσε (δεν διευκρίνισε ακριβώς τι) για τα όσα λέγονται ή γράφονται σχετικά με την κατάσταση στον Real Group. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε με έμφαση ότι το δικό τους μαγαζί βρίσκεται κατά πολύ σε καλύτερη θέση («μακράν» ήταν η ακριβής έκφραση) από τα άλλα μαγαζιά τού Τύπου. (διαβάστε σχετικά στο harddog  -ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: