Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Kαβάλα στον Βουκεφάλα, μαζί με τον Ψυχάρη

Τι ήθελε κι αυτή να του φωνάξει (του Καμμένου) από κάτω για τον Βουκεφάλα; Της την έχωσε αμέσως. Εσείς κυρία Βουλτεψη είστε καβάλα στον Βουκεφάλα. Μαζί με τον Ψυχάρη και την διαπλοκή.
Και μετά την γάτα των Ιμαλαίων, ακολούθησε και το παρδαλό κατσίκι. Για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε, οτι μόλις βγουν τα στοιχεία «θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και η γάτα των Ιμαλαίων μαζί»…
 ---
Φοβού τον Καμμένο…
και δώρα φέροντα…

Θα σας κάνω ένα δώρο, είπε στους βουλευτές της ΝΔ, ο Καμμένος, σχετικά με τη σύμβαση της ΝΕΡΙΤ με τον Μαυρίκο. «Είπατε, πως την σύμβαση με τον Μαυρίκο την έκανε η κυβέρνηση των.. ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Για κοιτάξτε ποιος υπογράφει εδώ. Πέτρος Μάης λέγεται. Ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ. Κι αυτός ήταν διορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου».
Λίγο αργότερα, κατέθεσε και δεύτερο «δώρο»: Στοιχεία για τα υποβρύχια…
---
 Θα πληρώσετε για τα
εγκλήματα που έχετε κάνει…
Ο Βενιζέλος, παρά τα κιλά του, πετάχτηκε σαν ελατήριο από την θέση του. Σχεδόν χοροπηδούσε, στα έδρανα της γαλαρίας.
Η φράση του Καμμένου στο τέλος της ομιλίας του "θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που έχετε κάνει", έβαλε γι’ άλλη μια φορά, φωτιά στην αίθουσα.
Ο Βενιζέλος ζήτησε αμέσως τον λόγο, επικαλούμενος το άρθρο 67 του κανονισμού της Βουλής. Αλλά ο προεδρεύων Κ. Κουράκης, που είχε διαφορετική άποψη – και ερμηνεία – για το συγκεκριμένο άρθρο, δεν του έκανε την χάρη.
Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο λεκτικών αντιπαραθέσεων, με τον Λεβέντη να περιμένει στωικά στο βήμα, να μιλήσει…
---
 Αλητάμπουρα!..
Με καφενειακού τύπου εκφράσεις, εκτός ορίων, ο Βενιζέλος αντέδρασε στην βόμβα Καμμένου «θα πληρώσετε όλοι, για τα εγκλήματα που έχετε κάνει»…
Εκτός εαυτού ο Βενιζέλος, αποκάλεσε αλήτη και αλητάμπουρα τον Καμμένο. Μέχρι και ο Λεβέντης έπαθε σοκ. «Τι βαρύτατες εκφράσεις ήταν αυτές;».
«Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη», ήταν η ακριβής έκφραση.
Το «θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που έχετε κάνει» ο Βενιζέλος το εισέπραξε προσωπικά…

- από το nonews-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: