Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Στο τραπέζι η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού

Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης
Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης συναντώνται αύριο το απόγευμα (17:00) στη Βουλή για να εξετάσουν τα περιθώρια συνεργασίας των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, καθώς και περαιτέρω κοινές δράσεις.

Το ραντεβού ορίστηκε ύστερα από... πρωινό τηλεφώνημα του κ. Θεοδωράκη στην κ. Γεννηματά.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα που θα καλύψει τον πολιτικό χώρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Πλέον η επιφύλαξη με την οποία το Ποτάμι αντιμετώπιζε τη συζήτηση για σύμπραξη των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς υποχωρεί καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχεται να συμμετάσχει στον διάλογο.

Η Σεβαστουπόλεως, άλλωστε, δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να αρνηθεί να μείνει έξω από τη συζήτηση, δεδομένης της δημοσκοπικής πίεσης που συνεχώς αυξάνεται (σ.σ. 1,6% και 2,1% με την αναγωγή στην τελευταία δημοσκόπηση της Alco).http://www.efsyn.gr/arthro/sto-trapezi-i-synergasia-pasok-potamioy

Αν και ο Σταύρος Θεοδωράκης κρατά μικρό καλάθι σχετικά με το πού θα οδηγήσουν οι πρωτοβουλίες, θέτει σαφές χρονοδιάγραμμα δύο μηνών, οριοθετεί την προσπάθεια και τάσσεται κατά της συμμετοχής τόσο του ΣΥΡΙΖΑ (πρόταση

Δεν υπάρχουν σχόλια: