Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η «παρέμβαση» Μαχαιρίτσα για το προσφυγικό

Η «παρέμβαση» Μαχαιρίτσα για το προσφυγικό (Video) - Media
Για την προσφυγική κρίση και τους χιλιάδες πρόσφυγες που μένουν σε καταυλισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, μίλησε ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Σε...
συνέντευξη του σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στον ΑΝΤ1 και όπως γράφει το zappit.gr, ο καλλιτέχνης επεσήμανε: «Ούτε εγώ θέλω να έχω έξω από την πόρτα μου 500 τσαντίρια με πρόσφυγες, αλλά όταν έχει συμβεί αυτό και υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορείς να τους αφήσεις να πεθάνουν. Και μην ακούσω για τους Έλληνες που πεινάνε. Για τους Έλληνες που πεινάνε πασχίζει κόσμος. Εγώ δεν είπα να αφήσει τους Έλληνες, δηλαδή ή πρέπει να πεινάνε όλοι ή να μην πεινάει κανένας»;
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας πως: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας".
Για το περιστατικό στη Βέροια όπου κάτοικοι πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε hotspot όπου θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να συνδράμουν όλοι, τώρα αν νομίζετε ότι το να συνδράμει κανείς σημαίνει να κόβουμε γουρουνοκεφαλές και να τις πετάμε...».
Ενώ για τις δηλώσεις Μάρδα σχετικά με τους πρόσφυγες -επενδυτές ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας απάντησε γελώντας: "Ας έρθουν...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: