Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ευτυχώς ο Τζίμης Πανούσης μας βγήκε πολύ άντρας

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

Και δεν έχει να φοβάται τίποτε. Νυμφεύεται, κάνει γάμο με γυναίκα, δεν χρειάζεται σύμφωνα συμβίωσης και άλλες τέτοιες... αηδίες, του αρκεί το πιστοποιητικό γάμου, είναι κατοχυρωμένος νομικά.

Μικροαστός που περνιέται για προοδευτικός..
.

«Tώρα τους έπιασε ο πόνος για τους ομοφυλόφιλους;» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Τζιμάκος στο (που αλλού;) Πρώτο Θέμα. «Δηλαδή εγώ αν είχα βίτσιο να γλείφω τις μασχάλες της άλλης χρειάζεται και κρατική έγκριση για να το κάνω; Ο άλλος θέλει να τον παίρνει, χρειάζεται και χαρτί για να τον δεχτεί ο παπάς και ο μπάτσος, τι να πω;».

Ναι κύριε Πανούση, δυστυχώς, ζούμε σε μία κοινωνία που χρειάζεσαι... χαρτί για να σε δεχτεί ο μπάτσος και ο παπάς, δεν το ξέρετε; Δεν το βλέπετε;

«Σας έχουν ποτέ πάρει τηλέφωνο για να σας ζητήσουν να κόψετε κάποιο νούμερο;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος (Μαρία Λεμονιά). «Και ο Ρέμος με πήρε πριν από λίγο καιρό, στην αρχή με τσαμπουκά και έπειτα πιο ευγενικά, για να μου ζητήσει να μην ασχολούμαι με τη ζωή του», απάντησε.

Όσοι «ζούμε» μέσα στη μουσική βιομηχανία ξέρουμε τι χαρακτήρες είναι ο Αντώνης Ρέμος και τι ο Τζίμης Πανούσης. Καταλαβαίνετε, νομίζω, δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω περαιτέρω. Ο Πανούσης δεν ξέρω, ο Ρέμος όμως είναι μια χαρά παιδί. Τίμιος και ντόμπρος. Αλλά ο Πανούσης τον έδωσε (νομίζει).http://www.efsyn.gr/arthro/eytyhos-o-tzimis-panoysis-mas-vgike-poly-antras

Δεν υπάρχουν σχόλια: