Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η «κρυμμένη χολή», το e-tetRadio και ο Best 92.6

Ούτε καν σχόλιο δεν το λες. Μόνο πως οι πρώτες αστάθμιστες ακροαματικότητες του Best 92.6 ήταν απογοητευτικές είπαμε. Αυτές που έφερναν τον καλό ραδιοσταθμό στην 27η θέση (ανάμεσα σε 30 συνολικά ραδιόφωνα). 
«Η κρυμμένη χολή, γιατί όμως άραγε;» αναρωτήθηκαν από τον Best 92.6 συμπληρώνοντας πως «το ανυπόγραφο σχόλιο, τους ξέφυγε» λόγω «απειρίας του συντάκτη». Μας ξέφυγε, ας γελάσουμε.
Θα ξεχάσουμε τι σημαίνει ...δημοσιογραφία μου φαίνεται. Δεν είναι είδηση που ο Best μπήκε ξανά στις μετρήσεις ακροαματικότητας; Δεν είναι είδηση τα πρώτα αποτελέσματα όποια κι αν ήταν-είναι αυτά; Και δεν είναι απογοητευτικές οι πρώτες αστάθμιστες αναφορές; Τι έπρεπε να γράψουμε δηλαδή, πως ήταν... ενθαρρυντικές; Εκεί, στην Κάτω Κηφισιά, πανηγύρισαν δηλαδή μόλις τις είδαν, για να καταλάβουμε;
Αυτή ακριβώς την πληροφορία δώσαμε (ΕΔΩ) όπως το ίδιο κάναμε και για τις πρώτες μετρήσεις του Panda 88.6 (ΕΔΩ). Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις -όπως διαβάζετε- δίνουμε όλα τα στοιχεία, τα ελαφρυντικά που πρέπει κ.ο.κ.
Όσο για την «κρυμμένη χολή», φαίνεται στα παρακάτω δημοσιεύματα του e-tetRadio το τελευταίο δίμηνο για τον Best 92.6 - υπάρχουν κι άλλα που δεν παραθέτουμε γιατί είναι πιο ειδησεογραφικά, για καλεσμένους σε εκπομπές κ.ά.
Ιδού η «κρυμμένη χολή», λοιπόν. Προφανώς θέλουν να γράφονται μόνο ύμνοι, τίποτε άλλο. Να λέγαμε ας πούμε πως έσκισε ο Best 92.6... Ωραίοι.
Μην ψάχνουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Ας χαλαρώσουν. Αν η «πρώτη πτήση» του Best ήταν χαμηλή (που ήταν), δεν σημαίνει πως θα είναι και οι επόμενες. Αν η «πρώτη πτήση» του Best ήταν χαμηλή, δεν σημαίνει πως φταίνε άλλοι. Αν... φταίνε κάποιοι. Αν και οι επόμενες πτήσεις πάντως τύχει να είναι... χαμηλές, ας ψάξουν τι φταίει στον ίδιο το σταθμό, όχι αλλού. Θα είναι λάθος.
- See more at: http://e-tetradio.gr/article/13467/I-krummeni-xoli-to-e-tetRadio-kai-o-Best-926#sthash.HSYzfpST.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: