Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Και το Sunny Channel και το SBC!

SBC
Sunny Στις οθόνες επιστρέφει (μαζί με το Sunny Channel) το τηλεοπτικό κανάλι του SBC, που κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην απόφαση της Digea να κατεβάσει το τηλεοπτικό σήμα του επειδή έβαλε στη θέση του το σήμα του Sunny Channel, του υπόδικου Πέτρου Κυριακίδη. Υπέρ της εκπομπής του SBC τάχθηκε σύσσωμη η κυβέρνηση. Το ...
ιδιοκτησιακό καθεστώς παραμένει νεφελώδες, αφού η τηλεοπτική εταιρεία του Sunny Channel βρίσκεται στα δικαστήρια με το SBC για την κατοχή της συχνότητας, βάσει της συμφωνίας που είχαν τα δύο τηλεοπτικά κανάλια.
Το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο, που αποδεικνύει το τηλεοπτικό μπάχαλο, είναι ότι η Digea δέχθηκε να ανεβάσει σήμα τηλεοπτικού καναλιού που ανήκει σε φυγόδικο επιχειρηματία, ενώ ο τηλεφωνικός αριθμός που δίνει σε κάρτα το Sunny Channel παραπέμπει  σε σουβλατζίδικο!  Το δε ΕΣΡ δεν παρενέβη καν στην υπόθεση, αν και είναι δική του αρμοδιότητα. Το SBC, με νέα δημόσια επιστολή των εργαζομένων του, ευχαριστεί τους υπουργούς και τα συνδικάτα που συμπαραστάθηκαν στην κινητοποίησή του και αναγγέλλει πως θα διεξαγάγει έρευνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καναλιών.

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: