Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σύμπλευση Λαϊκής Ενότητας με Ζωή προανήγγειλε ο Λαφαζάνης

Τη συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας με την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 
Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνεργαστούμε και θα συμπορευτούμε, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Βεβαίως θα συνεργαστούμε και θα συμπορευτούμε στις εκλογές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η μορφή με την οποία θα γίνει αυτό θα... αποφασιστεί σύντομα», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star.


Ο ίδιος, πάντως, επισήμανε ότι «προς το παρόν, δεν φαίνεται ανάλογη συμπόρευση με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη».

Κατά τα λοιπά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητα επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «δεν είχε κανένα σχέδιο για την περίπτωση που οι δανειστές έφερναν αντιρρήσεις. Η διαπραγματευτική τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ήταν κάκιστη καθώς δεν βοήθησε τη θέση της χώρας σε τίποτα και όχι μόνον αυτό αλλά οδήγησε σε ένα τρίτο εξαιρετικά σκληρό μνημόνιο. Από την πρώτη στιγμή της διαπραγμάτευσης είχα και προσωπικά τονίσει πως η τακτική που ακολουθήσαμε ήταν ασπόνδυλη και δεν θα οδηγούσε πουθενά».


«Έχουμε μνημονιακή δικτατορία στη χώρα και όποιος ισχυρίζεται πως έχουμε δημοκρατία εξαπατά τον ελληνικό λαό. Ένας νόμος διέπει τη χώρα το μνημόνιο. Είναι τέτοια η μνημονιακή δικτατορία που ό,τι και να ψηφίζει ο ελληνικός λαός θα έχει μνημόνιο», ανέφερε - μεταξύ άλλων - ο Π. Λαφαζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: