Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Θεοδωράκης - Λαφαζάνης βλέπουν εκλογές στις 27 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση Λαφαζάνη - ΘεοδωράκηΘετικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών στις 27 Σεπτεμβρίου. «Οι εκλογές δεν θα γίνουν στα μουλωχτά», δήλωσε, από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν είναι δυνατό στα μουλωχτά να ψηφιστούν μνημονιακές κυβερνήσεις χωρίς να εξηγηθεί στον ελληνικό λαό τι σημαίνει Μνημόνιο, τι επιπτώσεις θα έχει και τι σημαίνουν τα μέτρα του Οκτωβρίου, που έρχονται. Ψηφίστηκε νύχτα το Μνημόνιο σε μια μέρα, δεν θα γίνουν νύχτα και οι εκλογές. Οι εκλογές πρέπει να...
γίνουν με δημοκρατικές, ουσιαστικές, ενημερωτικές διαδικασίες. Και με τη μεγαλύτερη, δυνατή άνεση χρόνου που προβλέπει το Σύνταγμα» τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Με την πρόταση αυτή φαίνεται πως συμφωνεί και ο επικεφαλής του Ποταμιού ο οποίος σημείωσε ότι «δεν βγαίνουν οι μέρες για τις 20 Σεπτέμβρη».

Οι δύο πολιτικοί, πάντως, συμφώνησαν και στο ζήτημα της κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών.

Στο Μαξίμου, ωστόσο, συνεχίζουν να εργάζονται ώστε οι εκλογές να πραγματοποιηθούν κανονικά στις 20 Σεπτέμβρη και να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: