Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Γεροβασίλη: Παρωδία η συνάντηση Μεϊμαράκη - Ζωής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Κριτική κατά της προέδρου της Βουλής και του επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως σημείωσε η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Μεϊμαράκης «έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποιεί τους θεσμούς. Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα πρόεδρο της Βουλής».

Όσο για την κ. Κωνσταντοπούλου, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ΄...
ότι η πρόεδρος της Βουλής «σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του πρωθυπουργού και κατά της δημοκρατικής τάξης».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνάντησή της με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για επιλογές που δεν ήταν θεσμικά και συνταγματικά ενδεδειγμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: