Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

O Παπανδρέου «κλείνει» το μάτι στην Γεννηματά και δηλώνει έτοιμος για συνεργασία

O Παπανδρέου «κλείνει» το μάτι στην Γεννηματά και δηλώνει έτοιμος για συνεργασία - Media
Με «καλό μάτι» βλέπει ο Γιώργος Παπανδρέου, την πρόσκληση που απηύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προς όλες τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή με τους παλιούς συντρόφους.

Σε ανακοίνωση του, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του κ. Παπανδρέου, σημειώνει ότι η συνεννόηση και συνεργασία των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι επιτακτική και εθνική ανάγκη.

Το ΚΙΔΗΣΟ του πρώην πρωθυπουργού χαιρετίζει...
την πρόσκληση, που απηύθυνε προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ .

Στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ τονίζεται ότι η συνεννόηση και η συνεργασία δεν επιβάλλεται από εκλογική σκοπιμότητα, αλλά από την ανάγκη να υπάρξει σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας, ώστε να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Είχε προηγηθεί η πρόσκληση από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της εισήγησής της, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όπου εξετάστηκαν όλες οι πλευρές των εξελίξεων στη πορεία προς τις κάλπες και η προεκλογική τακτική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: